Coaching & Counseling

Piko-Piko biedt verschillende mogelijkheden om met jezelf aan de slag te gaan.

Individueel

Individueel traject

Wil je jouw persoonlijke groei structureel verankeren in jouw leven? Dan werken we hier samen een klein half jaar aan. Vijf individuele ontmoetingen van ca. 2 uur. Met voldoende tijd tussendoor om alles een plekje te kunnen geven en de mogelijkheden om regelmatig in contact te zijn samen. De kosten voor dit hele traject zijn € 726,- incl. 21% BTW. 

Individueel gesprek


Soms zakt de aarde opeens even onder je voeten weg. En sta je voor ad-hoc vraagstukken die op dat moment paniek veroorzaken. Dan heb je wellicht voldoende aan enkele losse sessies. De ervaring leert dat 2 á 3 sessies voldoende is. De kosten per sessie zijn € 145,- incl. 21% BTW. Een individueel gesprek duurt ca. 2 uur.

Meer weten over, hoe individuele counseling werkt en wat we concreet doen? Vraag dan een gratis intakegesprek aan.

Telefonische sessie/ video call sessie

Woon je verder weg of spreek je me liever telefonisch, dan kan dat ook. Ik help je graag met inzichten en groei op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je mag zelf aangeven hoe lang je wilt bellen. Via whatsapp kunt je een afspraak maken. Telefoonnummer 0615094070. De kosten zijn € 1,- per minuut. 

Verdiepingswandeling

Bij behoefte aan helderheid, verfrissing, kracht of innerlijke rust, is het ook nog mogelijk om voor een verdiepingswandeling te kiezen. Lekker buiten in de natuur. De kosten zijn hetzelfde als het individuele gesprek,    € 145,- incl. 21% BTW. De duur van een verdiepingswandeling is ca. 2 uur.


Groepen

Inspiratie groepje

Wil je je met regelmaat verdiepen in jezelf met en door andere? Dan past een inspiratiegroepje daar goed bij. Een klein groepje max 3 personen komt een klein half jaar bij elkaar. Vijf gezamenlijke ontmoetingen van ca 2 uur, Jouw doel, jouw proces en jouw eigen antwoorden vind je samen. Samen breng je elkaar tot andere inzichten en brengen overeenkomsten en verschillen jou verder op het pad naar jouw kern. De kosten voor dit half jaar zijn € 510,- p.p. incl. 21% BTW

Inspiratie workshop

Tijdens een inspiratie workshop ervaar je dat persoonlijke ontwikkeling een enorme verrijking is voor jezelf. Dat als je eenmaal dat pad bewandelt je veel meer in verbinding bent met jezelf en je leven.
Jouw innerlijk vlammetje wordt aangewakkerd zodat je steeds meer voor en in jezelf gaat staan. En je jouw antwoorden in jezelf leert te vinden. Kom dichter bij jezelf en vind meer rust en balans. Deze inspiratie workshop kan op locatie. Bijvoorbeeld binnen je team maar ook met je eigen samengestelde groepje. Een inspiratie workshop duurt gemiddeld 2,5 uur en de kosten zijn € 65,- p.p. incl. 21% BTW. Minimaal aantal deelnemers is 5.

Cadeautip

Wist je dat Piko-Piko zelfgemaakte inspiratiekaarten op de markt heeft gebracht? Leuk cadeau voor coaches, counselors, therapeuten, psychologen en leerkrachten. Maar ook om binnen het gezin te gebruiken. Klik voor meer informatie op onderstaande button. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een dosis inspiratie.