Coaching & Counseling

Piko-Piko biedt verschillende exclusieve mogelijkheden om met jezelf aan de slag te gaan.

Individueel traject

Wil je jouw persoonlijke groei verdiepen en structureel verankeren? Binnen dit traject hebben we 3 ont-moetingen van plus minus 3,5 uur per sessie! Intense, verdiepende, liefdevolle sessies waarbij we tot de kern gaan. Het hele proces door in iedere sessie! Deze ervaren en je tot werkelijke verandering uitnodigen. Juist omdat je in deze momenten je harnas af gaat doen. Voorbij het ego/de angst gaat en je het "thuiskomen" in jezelf gaat ervaren. Je mag me altijd contacten tijdens het traject. Ik help en begeleid je en loop in liefde mee op je pad. De kosten voor dit traject zijn € 999,- excl. 21% BTW. Een absolute aanrader als je het NU voor eens en altijd anders wilt gaan doen. Vind je het nog eng? Dan kan je kiezen voor een losse sessie van plus minus 4 uur. Het eerste half uur is een gratis kennismaking, dus vluchten kan altijd nog :) Je vrij maken van één van zo'n diep gewortelde patronen is de andere kant. Het is tijd, de hoogste tijd om vrij, in rust en vredig op een hogere frequenties te leven en te genieten. Door naar next level. Vanaf NU. Bel voor je afspraak 06-15094070. Een losse sessie is € 333,- excl. 21 % BTW.

Verdiepingswandeling

Bij behoefte aan helderheid, nieuwe inzichten, kracht of innerlijke rust EN de natuur is het ook mogelijk om voor de verdiepingswandeling te kiezen. We gaan samen op pad. De kosten zijn € 199,- excl. 21% BTW. De duur van de verdiepingswandeling is een kleine 3 uur. Hierin gaan we ook naar de verdieping en tot de kern. Hierin zit geen lichaamswerk.

Telefonische sessie/ video call sessie

Woon je verder weg? Spreek je me liever telefonisch of met een video call, dat kan ook. De kosten zijn € 66,- excl . 21% BTW per uur.  Bel me voor een afspraak te maken. Telefoonnummer 06-15094070.Cadeautip

Wist je dat Piko-Piko zelfgemaakte inspiratiekaarten op de markt heeft gebracht? Leuk cadeau voor coaches, counselors, therapeuten, psychologen en leerkrachten. Maar ook om binnen het gezin te gebruiken. Klik voor meer informatie op onderstaande button. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een dosis inspiratie.