Coaching & Counseling

Piko-Piko biedt verschillende mogelijkheden om met jezelf aan de slag te gaan.

Individueel

Individueel traject

Wil je jouw persoonlijke groei structureel verankeren in jouw leven? Dan werken we hier samen een klein half jaar aan. 5 individuele ontmoetingen van ca. 2 uur. Met voldoende tijd tussendoor om alles een plekje te kunnen geven en de mogelijkheden om regelmatig in contact te zijn samen. De kosten voor dit hele traject zijn € 726,- incl. 21% BTW

Individueel gesprek


Soms zakt de aarde opeens even onder je voeten weg. En sta je voor ad-hoc vraagstukken die op dat moment paniek veroorzaken. Dan heb je wellicht voldoende aan enkele losse sessies. De ervaring leert dat 2 á 3 sessies voldoende is. De kosten per sessie zijn € 145,- incl. 21% BTW

Meer weten over, hoe individuele counseling werkt en wat we concreet doen? Vraag dan een gratis intakegesprek aan.

Groepen

Inspiratie groepje

Wil je je met regelmaat verdiepen in jezelf met en door andere? Dan past een inspiratiegroepje daar goed bij. Een klein groepje max 3 personen komt een klein half jaar bij elkaar. 5 gezamenlijke ontmoetingen van ca 2 uur, Jouw doel, jouw proces en jouw eigen antwoorden vind je samen. Samen breng je elkaar tot andere inzichten en brengen overeenkomsten en verschillen jou verder op het pad naar jouw kern. De kosten voor dit half jaar zijn € 510,- p.p. incl. 21% BTW

Inspiratie ontmoeting

Tijdens een inspiratie ontmoeting proef en ervaar je dat persoonlijke ontwikkeling een enorme verrijking is voor jezelf. Dat als je eenmaal dat pad bewandelt je veel meer in verbinding bent met jezelf en je leven.
Jouw innerlijk vlammetje wordt aangewakkerd zodat je steeds meer voor en in jezelf gaat staan. En je jouw antwoorden in jezelf leert te vinden. Kom dichter bij jezelf en vind meer rust en balans.

We doen dit omdat we heel graag onze passie voor persoonlijke ontwikkeling doorgeven en jou helpen de antwoorden in jezelf te vinden. In samenwerking met Thamara Maes.
Kijk in de agenda voor de eerste volgende ontmoeting en kom proeven en kennismaken. Kosten zijn € 5,- enkel voor koffie, thee en zaalhuur.

Inspiratie workshop

Vooral als je het anders wilt gaan doen. Beter! Inspirerend juist door en met de ander. Laat de inspiratie energie in jezelf weer aanwakkeren. Je gaat hier iets minder de persoonlijke verdieping in. Je ervaart het proces en gaat voelen wat je anders wilt gaan doen. Een dosis pure inspiratie om weer fris aan de slag te gaan. Je raakt meer en meer bewust van jezelf en je mogelijkheden.

De inspiratie workshop vindt plaats in het Boshotel in Vlodrop. We werken binnen de grotere groep met subgroepjes. Samen met Thamara Maes ontvang ik jullie en laten we de inspiratie weer stromen.
Kijk in de agenda voor de volgende workshop.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een dosis inspiratie.