Coaching & Counseling

Piko-Piko biedt verschillende exclusieve mogelijkheden om met jezelf aan de slag te gaan.

Individueel


Individuele verdieping sessie

Heb je behoefte aan een goed gesprek en verdieping? Tijd voor verandering? Tijd voor Piko-Piko. De kosten per sessie zijn € 199,- excl. 21% BTW. Deze individuele verdieping sessie duurt een kleine 3 uur.

Verdiepingswandeling

Bij behoefte aan helderheid, nieuwe inzichten, kracht of innerlijke rust EN de natuur is het ook mogelijk om voor de verdiepingswandeling te kiezen. We gaan samen op pad. De kosten zijn hetzelfde als de individuele verdieping sessie, € 199,- excl. 21% BTW. De duur van de verdiepingswandeling is een kleine 3 uur.

Individueel traject


Wil je jouw persoonlijke groei verdiepen en structureel verankeren? Dan werken we hier samen een klein half jaar aan. Vijf individuele ontmoetingen die van 1 tot 3 uur kunnen duren. Met voldoende tijd tussendoor om alles een plekje te kunnen geven en de mogelijkheden om regelmatig in contact te zijn samen. De kosten voor dit traject zijn € 995,- excl. 21% BTW. Een absolute aanrader als je het NU voor eens en altijd anders wilt gaan doen. 

Telefonische sessie/ video call sessie

Woon je verder weg? Spreek je me liever telefonisch of met een video call, dat kan ook. De kosten en de duur zijn dezelfde als de individuele verdieping sessie. Bel me voor een afspraak te maken. Telefoonnummer 06-15094070. Groepen

Inspiratie groepje

Wil je je met regelmaat verdiepen in jezelf met en door andere? Dan past een inspiratiegroepje daar goed bij. Een klein groepje max 3 personen komt een klein half jaar bij elkaar. Vijf gezamenlijke ontmoetingen van ca 3 uur, Jouw doel, jouw proces en jouw eigen antwoorden vind je samen. Samen breng je elkaar tot andere inzichten en brengen overeenkomsten en verschillen jou verder op het pad naar jouw kern. De kosten voor dit half jaar zijn € 599,- p.p. excl. 21% BTW

Inspiratie workshop

Tijdens een inspiratie workshop ervaar je dat persoonlijke ontwikkeling een enorme verrijking is voor jezelf. Dat als je eenmaal dat pad bewandelt je veel meer in verbinding bent met jezelf en je leven.
Jouw innerlijk vlammetje wordt aangewakkerd zodat je steeds meer voor en in jezelf gaat staan. En je jouw antwoorden in jezelf leert te vinden. Kom dichter bij jezelf en vind meer rust en balans. Deze inspiratie workshop kan op locatie. Bijvoorbeeld binnen je team maar ook met je eigen samengestelde groepje. Een inspiratie workshop duurt gemiddeld 2,5 uur en de kosten zijn € 79,- p.p. excl. 21% BTW. Minimaal aantal deelnemers is 5.

Cadeautip

Wist je dat Piko-Piko zelfgemaakte inspiratiekaarten op de markt heeft gebracht? Leuk cadeau voor coaches, counselors, therapeuten, psychologen en leerkrachten. Maar ook om binnen het gezin te gebruiken. Klik voor meer informatie op onderstaande button. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een dosis inspiratie.