Ervaringen

Hier kan je ervaringen lezen van andere mensen.

Emma (Roermond)

Aan alle mensen die het beste uit zichzelf willen halen, Mocht je hopen op iemand die je gaat veranderen, of misschien je onzekerheden en angsten gaat wegnemen, dan kan je lang blijven wachten. Want als er een ding is dat ik heb geleerd in mijn Piko Piko Proces is dat niemand jou kan veranderen of je problemen kan wegnemen behalve jijzelf. En omdat dat in je eentje vreselijk lastig kan zijn (waar begin je uberhaupt?), is Piko Piko er om je de weg op te helpen, en een betere hulp had ik me niet kunnen wensen. Omdat alles draait om jou en hoe jij je voelt in bepaalde situaties en waar dat vandaan komt hoef je niet eindeloos terug te komen op wat de wereld je allemaal aandoet. De wereld gaat zich toch niet aanpassen aan jou. Met de hulp van Patricia heb ik echter geleerd hoe ik me kan aanpassen aan de wereld op een manier die me mezelf laat zijn en ervoor zorgt dat ik me niet langer uit het veld laat slaan door mezelf. Want dat is uiteindelijk wat er gebeurt, jij laat je uit het veld slaan. Natuurlijk blijft het soms lastig, ik ben maar een mens met onzekerheden. Maar omdat ik samen met Patricia heb gezocht naar manieren om bij mezelf te kunnen blijven kan ik er voor de rest van mijn leven aan blijven werken, omdat ik nu weet dat IK het belangrijkste ben, en IK degene ben die dankzij Piko Piko kan blijven zoeken naar mezelf in momenten waarop ik het nodig heb. Dit is het beste cadeau dat je jezelf kan geven, en daarvoor wil ik Patricia enorm bedanken. Want buiten dat ze precies aanvoelt wat je nodig hebt is het ook gewoon een Topmens!

Onno (Almere) 

"Vanuit mijn diepste Zijn wil ik je nogmaals bedanken voor wat je me vanmiddag hebt laten zien. De verbinding tussen denken en voelen en weer contact met beiden te hebben, heeft mij een enorme boost gegeven. De warmte die ik weer in mezelf voel is onbeschrijfelijk en comfortabel." 

Jan (Sittard) 

"Wauw, terug in mijn zelfvertrouwen. Een heerlijke dosis ´Patricia´." 

Emma (Echt) 

"Hoi Patricia. Even laten weten dat ik nu echt veel steviger in mijn relatie sta. Ik voel me veel beter nu. En meer bij mezelf. Ik voel me begrepen en zie meer mogelijkheden. Piko-Piko kan inderdaad van een probleem een oplossing maken. Dankjewel!" 

Yves (Venlo)

Met één woord wauw! Jij hebt mij laten zien hoe ik bij jezelf kan blijven in een relatie maar ook om met echte diepe aandacht bij de ander te kunnen zijn als daarom gevraagd wordt. Hierdoor voel ik mij niet zo snel aangevallen in de relatie en ontstaat er veel meer rust en is er ruimte om te voelen i.p.v. te denken. Ik ben je daar enorm dankbaar voor. 

Cor (Haelen) 

"Als me iemand had gezegd dat ik ooit een coach nodig zou hebben... ik vond het allemaal maar onzin. Maar ik weet nu wel beter. Nu nog mijn baas bij jou zien te krijgen!" 

Marjo (Roermond) 

"De confrontatie (met mezelf) was best heftig. Maar alles gebeurde in een zeer vertrouwde sfeer en hierdoor kun je heel snel open zijn, naar de counselor toe, maar ook naar jezelf." 

Marlies (Maasbracht) 

"Je hebt me bij onze eerste sessie weer terug bij mezelf gebracht. Heel verhelderend en rustgevend. De oplossing zit in mijn buik en niet in mijn hoofd, dat heb je me laten voelen. Nu nog toepassen en uiten wat ik voel, dan kan ik me weer verder ontwikkelen en kom ik dichter bij mijn doel. Ik zie uit naar ons volgende gesprek." 

Luc (Roermond) 

"Dank je wel Patricia, je hebt het vermogen een sfeer te scheppen waarin ik me veilig kan voelen. Je nodigde me uit om er te zijn en ik kon eindelijk laten zien wie ik ben. Je toonde me de weg van ware genezing: de weg van het Hart." 

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig een dosis inspiratie.