Inspiratiekaarten

 

Zelfgemaakte inspiratiekaarten van Piko-Piko.

Waarom deze kaarten?

Telkens kwam ik kaarten tegen met teksten en uitleg erop. Het geeft mijn inziens een te beperkt gevoel als er al een invulling aan wordt gegeven. De inspiratiekaarten van Piko-Piko geven je de mogelijkheid om tot jouw eigen gevoel en beleving te komen. Vrijheid. En zo ontstond het idee om deze kaarten te ontwikkelen. Samen met een fotografe werd beeld voor beeld besproken en zelf gemaakt. Eén grootse en inspirerende klus...en dan ook heel blij met het eindresultaat. Een groot scala aan emoties was een prioriteit. De kaarten gebruik ik zelf bij workshops en inspiratiegroepen van Piko- Piko. We starten er vaak mee. Ik leg de kaarten met de afbeelding naar boven. Vervolgens vraag ik de deelnemers een kaart te kiezen die hen aanspreekt of die past bij het gevoel van dat moment. Vaak vraag ik ook om een tweede kaart te kiezen die staat voor hun verlangen. Het is een fijne, laagdrempelige start van een gesprek waarbij je meteen praat over persoonlijke en gevoelige onderwerpen. Luister vooral naar elkaar zonder invullingen. De ander voelt zich gehoord en gezien. Het mooiste cadeau is aandacht en dat verdienen we allemaal. Deze kaarten zorgen voor een krachtige en mooie verbinding.

De inspiratiekaarten verrijken en brengen samen. Voor je coachee, je cliënt, in je klas, met je familie of met je vrienden. Voor mooie momenten samen.

Een leuk cadeau voor iedereen. Wil je deze kaarten bestellen? Neem dan contact met me op. De kosten van de set zijn € 18,50. De set bestaat uit 32 inspiratiekaarten en een handgemaakt engeltje om het proces te ondersteunen.